Ο  τραγουδοποιός Κώστας Καρμπάς έχει δύο

προσωπικούς του δίσκους:  “Στου Ήλιου το φως” (Cosmos Records) και «Έχω ένα δρόμο» (Final Touch-distributed by Cobalt) ενώ τραγούδια του συμπεριλαμβάνονται στις συλλογές “To νέο ελληνικό τραγούδι”, “Summer Touch 2014” & “Final Touch Rocks 2015”.

 

Έχει εμφανιστεί σε συναυλίες, φεστιβάλ και σε μουσικές σκηνές στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Σημαντικοί σταθμοί στην πορεία του,  η εμφάνιση του στον Σταυρό του Νότου με  την συμμετοχή του Νίκου Ζιώγαλα, όπως και  η  μεγάλη συναυλία στο αρχαίο θέατρο  της Φιλλιπούπολης (Plovdiv).

 

Συμμετείχε επίσης στις εκδηλώσεις Παρα-θίν-αλός 2017 του Δήμου Καλαμαριάς ενώ έχει πάρει μέρος σε μουσικά αφιερώματα Ελλήνων συνθετών και στιχουργών για τον Μάνο Λοΐζο, τον Σταύρο Κουγιουμτζή, τον Θάνο Μικρούτσικο,και Μάνου Ελευθερίου κ.α.  

Αυτό το διάστημα προετοιμάζει τα καινούργια του τραγούδια ενώ   πρόσφατα παρουσίασε  το νέο του τραγούδι  “Φεύγουν πουλιά”  το οποίο ανέβηκε στο κανάλι του στο Youtube λαμβάνοντας πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. 

 

Απολαύστε το τραγούδι “Δυνατό”, που περιγράφει την προσπάθεια του ανθρώπου να φτάσει στους στόχους του και να υλοποιήσει τα όνειρά του!

Καλή ακρόαση!

 

Ακολουθήστε τον Κώστα Καρμπά:

Facebook

YouTube