Ινκόγκνιτο live στον Παπαγάλο το Σάββατο 19/02

 

Εκ της ιταλικής “incognito”, όρος που χαρακτηρίζει γενικά την παρεχόμενη δυνατότητα επίσημης ανωνυμίας πολύ σημαντικών προσώπων που κινούνται σχετικά ελεύθερα σε ορισμένους τόπους και για συγκεκριμένο χρόνο. Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου ο τόπος, ο χρόνος και τα πρόσωπα γίνονται γνωστά, καθώς οι Ινκόγκνιτο ανεβαίνουν στη σκηνή του ιστορικού Παπαγάλου για ένα ακόμα ξεσηκωτικό λάιβ, στο οποίο θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τον πρώτο και από τον επερχόμενο δίσκο τους, όπως και διασκευές γνωστών ελληνικών τραγουδιών σε ροκ εντ ρολ και μπλουζ μονοπάτια, συνεχίζοντας έτσι τα μυσταγωγικά τους κονσέρτα στη Θεσσαλονίκη.
Οι Ινκόγκνιτο γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2019 και από τότε δυναμιτίζουν τις νύχτες της πόλης με τις εμφανίσεις τους. Το 2020 κυκλοφόρησαν τον ανεξάρτητο δίσκο «Το 10 το Μπαρέ», ενώ αυτήν την περίοδο ετοιμάζουν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Ομερτά». Ο ήχος τους έχει ροκ χρώμα και μπλουζ πινελιές ενώ χαρακτηριστικός είναι ο σκωπτικός στίχος των τραγουδιών τους.
Οι Ινκόγκνιτο είναι:
Κρουστά: Γιάννης Πλιάφας
Πλήκτρα: Παντελής Πάργας
Κιθάρα – Φωνή: Ιάσονας Τόσκας
—————————————————————————
Λόρδου Βύρωνος 3, Θεσσαλονίκη
Είσοδος ελεύθερη
Τηλ. Κρατήσεων: 698 5663049
Η είσοδος στο χώρο επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες από covid-19 και με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού.