Βάσια Μαυράκη υπογράφει στον Ιανό Θεσσαλονίκης | ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ …κι άλλα χίλια | Εκδόσεις Ιβίσκος

Τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, 18:00-20:00 η συγγραφέας Βάσια Μαυράκη υπογράφει το νέο της βιβλίο με τίτλο, «ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ …κι άλλα χίλια!» από τις εκδόσεις Ιβίσκος και συνομιλεί με τους αναγνώστες της, στον ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 7.

Link Βιβλίου: https://www.ianos.gr/chilia-chronia-meta-ki-alla-chilia-0408783

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια Μεταφυσική καρμική ιστορία αγάπης O Άρχης και η Δαμεία, δύο σύγχρονοι άνθρωποι, συναντιούνται τυχαία (;) στην αυλή της Μονής του Ταξιάρχη στην Μυτιλήνη, θέλοντας να ευχαριστήσουν -ο καθένας για τους δικούς του λόγους- τον Άγιο για το θαύμα που τους άλλαξε τη ζωή. Και όμως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διασταυρώνονται οι δρόμοι τους. Το παρελθόν τους είναι κοινό και χάνεται στο βάθος των αιώνων. Οι ήρωες έχουν συναντηθεί και αγαπηθεί άλλες δύο φορές, σε διαφορετικές εποχές.

Τον 11ο αιώνα, στο ίδιο πάλι μοναστήρι, κατά την άλωσή του από τον αρχηγό των Σαρακηνών πειρατών Σιχράν, ήταν και οι δύο εκεί. Άρχοντας του Στένακα αυτός, αιχμάλωτη στα χέρια του κουρσάρου αυτή. Αλλά και στο Πήλιο, στο πεδίο της μάχης μεταξύ Κενταύρων και Λαπίθων. Αρχηγός των πρώτων αυτός, πριγκίπισσα της Μεσσηνίας αυτή. Το παρόν τους ζητάει να κλείσουν τους κύκλους που άφηναν διαρκώς ανοιχτούς και να βιώσουν στο έπακρο αυτή τη φορά τη σχέση τους. Θα τα καταφέρουν; Τρεις διαφορετικές ιστορίες. Ή μήπως μία;

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Βάσια Μαυράκη, Αστρολόγος-Συγγραφέας, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένεια της, όπως λέει και η ίδια, είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτήν. Ειδικεύεται στο Human Design, αρθρογραφεί σε γνωστά αστρολογικά περιοδικά και site και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγές για την έμπνευσή της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει, καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της.

Τεράστια είναι επίσης και η αγάπη της για τα ζώα, καθώς και η ενεργή της συμμετοχή σε φιλοζωικές οργανώσεις. Το μότο της για τη ζωή, είναι το εξής: «Το σχέδιο του Θεού για εμάς, το γενέθλιο κοσμόγραμμά μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισης του, δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του.»

Link Εκδήλωσης: https://www.ianos.gr/events/ypografh-biblioy-thessalonikhs-xilia-xronia-meta-basia-mayrakh/

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του ΙΑΝΟΥ στο Youtube Channel: https://www.youtube.com/c/ianos/featured