Πάνος Μουζουράκης Έπαθα Αγάπη, Νέο Τραγούδι

 

Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ του Πάνου Μουζουράκη για το τραγούδι «Έπαθα Αγάπη» σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη.

«Ο Πάνος Μουζουράκης έπαθε… ”Αγάπη”. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τους κόλλησε και όλους. Από στόμα σε στόμα και από σώμα σε σώμα: φίλους, περαστικούς, συναδέλφους… με όποιον ήρθε σε επαφή.

Το ”μικρόβιο” άρχισε να εξαπλώνεται παντού, έγινε πρώτο θέμα στις ειδήσεις και viral στο internet. Κανείς όμως δεν μπορούσε να εξηγήσει από που ξεκίνησε αυτή η ”πανδημία” αγάπης, και ποιο ήταν το… κρούσμα μηδέν.

Πάνος Μουζουράκης - "Έπαθα Αγάπη"

Μελετώντας τον χάρτη κρουσμάτων, ο Πάνος και η ομάδα του αναζητούν τον υπεύθυνο – μέχρι που αντιλαμβάνονται πως υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Πάνος! Και η μετάδοση συνεχίζεται…»

Πάνος Μουζουράκης - "Έπαθα Αγάπη"

Αυτά κι άλλα τόσα εκτυλίσσονται στο βίντεο κλιπ του «Έπαθα Αγάπη» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα, στο οποίο εμφανίζονται ως special guests οι πολύ καλοί φίλοι του Πάνου, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης και Τζίνα Βαρελά, ενώ στους τίτλους τέλους του κλιπ απολαμβάνουμε και εμφανίσεις από τους Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάση Αλευρά, Κατερίνα Παπουτσάκη και Δημήτρη Μοθωναίο.

Πάνος Μουζουράκης - "Έπαθα Αγάπη"

«Το μήνυμα είναι ένα και ηχηρό… Όταν εκπέμπουμε αγάπη, αυτή εξαπλώνεται στους γύρω και στο τέλος επιστρέφει πάλι σε εμάς.»

Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης

 

Πηγή: www.elculture.gr