ReHaB Pub,  μια τρελή ιδέα κάποιων φίλων και συμπαικτών σε τοπική ομάδα rugby της Θεσσαλονίκης, να φτιάξουν έναν χώρο που θα συναντιούνται και θα βλέπουν αγώνες του αγαπημένου τους αθλήματος.

Παράλληλα, θα μπορούσαν να κάνουν, μέσω της pub, γνωστό το άθλημα. Μιας και είναι σχεδόν άγνωστο στην Θεσσαλονίκη, αλλά και να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα, από χορηγίες της pub. Από το ξεκίνημα όμως, η ιδέα διευρύνθηκε επιπλέον, ώστε να συμπεριληφθούν κι άλλα άγνωστα στην Ελλάδα αθλήματα κι ομάδες, όπως του ice hockey και του baseball.

ReHaB Pub

ReHaB Pub

Έτσι, τον Σεπτέμβριο του 2016 άνοιξε η ReHaB Pub. Mε στόχο να είναι κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και να έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα. Σύντομα ωστόσο, έγινε αντιληπτό ότι υπήρχαν κι άλλες ομάδες της τοπικής κοινότητας που αναζητούσαν χώρο στέγασης και στήριξη. Έτσι, η pub ξεκίνησε να φιλοξενεί ομάδες χορού, θεάτρου,
κινηματογράφου, φωτογραφίας, ψυχολογικής υποστήριξης κ.α. Ο κάτω χώρος λειτουργεί σαν bar, με μια μοναδική αίσθηση σύγχρονης irish pub. Mε το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα και διακόσμηση που δένει αρμονικά ξύλινα στοιχεία με λεπτομέρειες δεμένες με μέταλλο. Φυσικά το να στηρίζεις την τοπική κοινότητα δεν εξαντλείται μόνο στην φιλοξενία ομάδων και γι’ αυτό συχνά πυκνά ο κάτω χώρος χρησιμοποιείται για πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης αυτών των ομάδων.

Επίσης, θέλοντας να στηρίξει και την τοπική αγορά, έχει παρθεί η συνειδητή απόφαση το μεγαλύτερο μέρος του καταλόγου να είναι με μπύρες Ελληνικών μικροζυθοποιΐων. Το προσωπικό εκπαιδεύεται σε αυτόν τον τομέα και μπορεί να καθοδηγήσει τον κόσμο στο να εξερευνήσει τον γευστικό κόσμο του αληθινού ζύθου! Φυσικά όλα αυτά γίνονται συνοδεία ξεχωριστής μουσικής. Aλλά και αρκετών άλλων events που κατά καιρούς φιλοξενούνται στον κάτω χώρο της pub. όπως dj set, παραστάσεις κ.α.

Το όραμα της ReHaB pub

Πλέον το όραμα της pub είναι να λειτουργήσει σαν ένα σημείο συνάντησης ανθρώπων και ομάδων που είναι δραστήριοι, θέλουν να προσφέρουν στην κοινότητα ή και να αναπτυχθούν προσωπικά και μάλιστα να βοηθήσει ενεργά στην υλοποίηση του οράματος κάθε ομάδας και ατόμου. Ιδανικά μάλιστα να στηρίξει και να δώσει έναυσμα στην δημιουργία νέων ομάδων σε πληθώρα διαφορετικών αντικειμένων. Και σαν επόμενο βήμα να φέρει σε επαφή αυτές τις ομάδες και να επιτευχθεί μια ώσμωση μεταξύ τους, με δημιουργικές συνεργασίες και ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Η ReHaB Pub είναι εδώ για μια αποτοξίνωση από τα συνηθισμένα. Για να χτίσει γέφυρες, σχέσεις και εμπειρίες που θα συνθέσουν τις αναμνήσεις μιας όμορφης ζωής.

Είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε τη ReHab Pub στους συνεργάτες μας. Ακολουθήστε τη ReHaB Pub για να ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις της.

Facebook: www.facebook.com/rehab.pub.est.2016
Insta: @rehabpub
tiktok: @rehabpub
mail: rehab.pub.thess@gmail.com
τηλ: 2310524313