Πέτρος Λοΐζος. Ένας παλιός γνώριμος της Soundcheck, μέσα από το project #SupportGreekArtists, ο Πέτρος Λοΐζος, μπαίνει στο λίστα συνεργατών μας και μας παρουσιάζεται σε πρώτο πρόσωπο!

Πέτρος Λοΐζος

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την Μουσική στα 16 μου. Ζήτησα από τον αδερφό μου να μου μάθει δύο τρία ακόρντα στην κιθάρα και ξεκίνησα να γρατζουνάω. Σιγά σιγά όλο αυτό μέσα μου άνθισε και ξεκίνησα να γράφω και δικά μου κομμάτια. Πρώτη φορά, επίσημα σε κόσμο, τραγούδησα το ίδιο καλοκαίρι σε ένα φεστιβάλ στην περιοχή που μεγάλωσα, στη Νέα Μάκρη.

Η πορεία μου…

Ξεκίνησα να παίζω στην περιοχή δικά μου κομμάτια και διασκευές. Αργότερα βρέθηκα στην Αθήνα, όπου έπαιξα επίσης σε διάφορα Μπαρ και Μουσικές σκηνές. Λίγο καιρό μετά κυκλοφόρησα την πρώτη μου επαγγελματική δουλειά. Το κομμάτι Παιδιά Αλλιώτικης Φυλής, το οποίο ηχογραφήθηκε στο Studio Pazzl και συμμετείχαν οι μουσική Γεράσιμος Δούκας (Ηλεκτρική Κιθάρα-Μπάσο). Δημήτρης Γεωργίου (Τύμπανα). Γιάννης Μαυριτσάκης (Βιολί) και η Μίξη και Mastering έγινε απ’ τον Βαγγέλη Καραπέτρο. Τον ίδιο χρόνο είχα τη χαρά και την τιμή να ανοίξω το πρόγραμμα σε δύο ακουστικά Live που κάνανε τα Κίτρινα Ποδήλατα και σε ένα που έκανε ο Δημήτρης Καρράς.

Πέτρος Λοΐζος

Το κομμάτι Παιδιά Αλλιώτικης Φυλής έπαιξε στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ. Ενώ, βγήκε για 3 μήνες Δεύτερο στα Top 10 στην εκπομπή Unknown Sound στο La vita Radio. Πρόσφατα κυκλοφόρησα τα δύο κομμάτια του δίσκου που ετοιμάζω. Την Τρύπια Βάρκα και το αδερφάκι της, τις Στιγμές, τα οποία μπορεί κάποιος να βρει στις πλατφόρμες Youtube, Spotify και AppleMusic. Σε αυτά τα κομμάτια έχω την τιμή και χαρά να ενορχηστρώνει και να παίζει κιθάρες ο Αλέξανδρος Παντελιάς (Κίτρινα Ποδήλατα). ο Γιώργος Ράλλης Τύμπανα και ο καλός μου φίλος, ο Γιάννης Μαυριτσάκης, Βιολί. Η ηχογράφηση, η Μίξη και το Mastering έγιναν στο Studio Anadisis και την ανέλαβε ο Θεοδόσης Χαροκόπης, τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ!

Πέτρος Λοΐζος

 

 

Προσεχώς! Ετοιμάζω τα επόμενα κομμάτια τα οποία ήδη έχω ξεκινήσει να ηχογραφώ. Φυσικά προγραμματίζονται και διάφορες εμφανίσεις σε Μουσικές Σκηνές και μαγαζιά εντός και εκτός Αττικής. Στα πιο μακρινά μου σχέδια θέλω να πειραματιστώ με διάφορα ήδη και ήχους και να τα συνδέσω δίνοντας πάντα το δικό μου στοιχείο.Πέτρος Λοΐζος

Ακολουθήστε τον Πέτρο στα Social Media

YouTube:

Instagram:

Facebook: