Την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 20:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Μετρονόμος διοργανώνουν παρουσίαση του νέου CD του συνθέτη Στάθη Γκότση και του ποιητή Δημήτρη Λέντζου με τίτλο «Φωτοστέφανα σβησμένα» και με ερμηνευτή τον Παντελή Θεοχαρίδη.

Στην παρουσίαση θα ακουστούν ζωντανά τα τραγούδια του δίσκου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3GfrD1G

Λίγα λόγια για το cd

Τα «Φωτοστέφανα σβησμένα» είναι ένας κύκλος έντεχνων λαϊκών τραγουδιών, που «εκμεταλλεύονται» την μεγάλη ερμηνευτική γκάμα του Παντελή Θεοχαρίδη, με ενορχηστρώσεις που επιτυγχάνουν υψηλή ομοιογένεια και ενιαία αισθητική προσέγγιση. Την ενορχήστρωση έκανε ο συνθέτης του έργου Στάθης Γκότσης και συμμετέχει ορχήστρα από κορυφαίους Έλληνες μουσικούς. Το έργο, που δουλεύτηκε με περισσή φροντίδα από το 2012 μέχρι και την ηχογράφησή του το 2019, αποτελεί συνέχεια στο παλιό επιτυχημένο πρότυπο «ένας συνθέτης, ένας στιχουργός, ένας ερμηνευτής» και είναι η δεύτερη ολοκληρωμένη συνεργασία των ιδίων δημιουργών μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους «Τα έργα της καρδιάς» (Μετρονόμος 2011).