Camping Πλατανίτσι

Σε απόσταση 150 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη στο άκρο της χερσονήσου Σιθωνίας στην Χαλκιδικής, εκεί απέναντι από το “περιβόλι της Παναγιάς” και την σκιά του Άθωνα, ανάμεσα σε γαλάζιες θάλασσες, καθαρές αμμουδιές και πολλά πεύκα, βρίσκεται το κάμπινγκ Πλατανίτσι.

Camping Πλατανίτσι

Το φυσικό περιβάλλον αλλά και αξιοθέατα της γύρω περιοχής θα σας μαγέψουν. Πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, θερινά σινεμά, όλα τα θαλάσσια αθλήματα, σχολές κατάδυσης, περιπατητικές διαδρομές, περίπλους Αγίου Όρους με καραβάκια, καλό φαγητό και διασκέδαση θα γεμίσουν το καλοκαίρι σας και θα κάνουν την διαμονή σας ευχάριστη.

Camping Πλατανίτσι

Μια Νέα Αρχή στο Κάμπινγκ Πλατανίτσι

Υπό νέα διεύθυνση τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Κάμπινγκ Πλατανίτσι. Από το 2021 και για τα επόμενα 10 χρόνια η νέα διαχείριση όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος του Camping Platanista στη Χαλκιδική .

Πιο συγκεκριμένα το Beach Bar, το Bar – Restaurant «Alea» και το Εστιατόριο «Στη Σκιά του Άθου» . Με γνώμονα τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας διοίκησης, το όραμα, το πάθος και το μεράκι, το Camping Πλατανίτσι επιστρέφει για να “ταράξει” τα καταγάλανα νερά του Πλατανίτσι και να φέρουμε έναν αέρα ανανέωσης.

Αυτό θα γίνει όχι μόνο με τη ριζική ανακαίνιση στους χώρους που δραστηριοποιούμαστε αλλά και στο κλίμα που θέλουμε να δημιουργήσουμε σε αυτούς. Ένα κλίμα διασκέδασης , ζεστό και απόλυτα εναρμονισμένο με την πλούσια φύση που επικρατεί στο Camping Platanista.
Το πρόγραμμα της Καλοκαιρινής Σεζόν 2022 είναι γεμάτο ανατρεπτικά events, που θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν αλλά και να εκπλήξουν ευχάριστα ακόμη και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.

Είμαστε έτοιμοι με χαρά να σας υποδεχτούμε στους χώρους μας!

Τηλ. επικοινωνίας: 23750 – 41906 || 23750 – 94535