Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου οι Πτέρυγα 3 ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του IΛΙΟΝ plus για να παρουσιάσουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο Με Βλέμμα Καρφωμένο Στο Κενό. Ο δίσκος κυκλοφορεί σε βινύλιο και περιέχει το μελοποιημένο ποίημα Η Πεδιάδα του Ορίζοντα του Ιάσωνα Σταυράκη.

Η Πτέρυγα 3 είναι ένα ελληνόφωνο σκοτεινό ροκ συγκρότημα, από την Αθήνα, με ατμοσφαιρικά στοιχεία και μελαγχολικά ξεσπάσματα. Τραγούδια τους όπως το Δειλοί Αυτόχειρες και Μοναξιά έχουν ήδη αγκαλιαστεί απ’ το κοινό.

Οι Νίκος Τζίμας (μπάσο), Δημήτρης Μακρέας (πλήκτρα), Γιάννης Μαλεβίτης (κιθάρα), Λευτέρης Βουτσάς (τύμπανα) και Βαγγέλης Τσίμος (φωνή) αποτελούν τη σύσταση του συγκροτήματος.

Από το 2016, όταν και ξεκίνησε η ιστορία τους, δουλεύουν πάνω σε δικό τους υλικό. Το 2018 κυκλοφόρησαν διαδικτυακά το ΕΡ με τίτλο Ιστορίες Από Την Τρίτη Πτέρυγα.

 

Την συναυλία ανοίγουν οι ΚΟΥΡΟ ΣΙΒΟ

Οι ΚΟΥΡΟ ΣΙΒΟ είναι μια ελληνόφωνη ροκ μπάντα με έδρα την Ανάκασα , Αθήνα.
Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους επίσημο δίσκο τον Μάϊο του 2020 με τίτλο Μπέλ Εποκ στην Αχαρνών ενώ το καλοκαίρι του 2021 κυκλοφόρησαν το single Τελευταίο τσιγάρο για απόψε.
Οι ΚΟΥΡΟ ΣΙΒΟ αποτελούνται από τους Αλέξανδρο Δεμερτζή (φωνή) , Δημήτρη Bagoudo Παπουτσάκη (μπάσο) , Αντώνη Φαλλιέρα (κιθάρα) , Νίκο Παναγιώτου (ντραμς) και Βίκυ Βράχα (synth)

 


Εισιτήριο: 8€
Προπώληση: viva.gr
Πόρτες: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00