Εκδόσεις Διάπλαση: ενισχύουν τις βιβλιοθήκες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης | 7-21/2

Οι Εκδόσεις Διάπλαση, γνωρίζοντας τις ελλείψεις που υπάρχουν στις σχολικές βιβλιοθήκες και με στόχο να στηρίξουν τη φιλαναγνωσία στους μικρούς μαθητές, παίρνουν την πρωτοβουλία να προσφέρουν στις βιβλιοθήκες όλων των δημοσίων σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Αττικής τρία βιβλία των εκδόσεών μας. Η επιλογή των τριών βιβλίων θα γίνει από τις Εκδόσεις Διάπλαση μέσα από έναν ειδικά διαμορφωμένο κατάλογο 50 τίτλων.

Η διαδικασία για την παραλαβή των βιβλίων είναι απλή και γρήγορη:

• Ο εκπρόσωπος του σχολείου στέλνει στο sales@diaplasibooks.gr τα φορολογικά στοιχεία του σχολείου που εκπροσωπεί (επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση και τηλέφωνο) για την έκδοση όλων των νόμιμων παραστατικών.

• Στέλνουμε έναν κωδικό πελάτη, με τον οποίο γίνεται η παραλαβή των βιβλίων από το κατάστημά μας, οδός Σόλωνος 19, Κολωνάκι (καθημερινές 9 π.μ. με 9 μ.μ., Σάββατο 10 π.μ. με 4 μ.μ.).

Σκοπός μας είναι αυτά τα βιβλία να δοθούν αποκλειστικά και μόνο για τον εμπλουτισμό των σχολικών βιβλιοθηκών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ώστε να έχουν πρόσβαση σε αυτά όλοι οι μαθητές των δημοσίων σχολείων της Αττικής.

Η παραλαβή θα γίνεται μόνο από το κατάστημά μας. Δεν θα πραγματοποιηθούν αποστολές βιβλίων.