Το Φάντασμα της Εθνικής Οδού. Ο Παύλος Παυλίδης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι.

Το Φάντασμα της Εθνικής Οδού

Το βίντεο είναι βασισμένο σε μια ιδέα του Παυλίδη και του Χρήστου Σαρρή

«Το Φάντασμα της Εθνικής Οδού». To τραγούδι από το νέο δίσκο του Παύλου Παυλίδη απέκτησε video clip που μας άφησε άφωνους.

Το βίντεο είναι βασισμένο σε μια ιδέα του Παυλίδη και του Χρήστου Σαρρή. Tο μοντάζ έχει κάνει ο Δημήτρης Ζιβόπουλος.

Ο Παύλος Παυλίδης σημειώνει για το τραγούδι.

«Το «Φάντασμα» ξεκίνησε από μια σειρά ακόρντων που έπαιζα πάντα ασυναίσθητα στα soundcheck των συναυλιών απλά για να δοκιμάσω τον ήχο της κιθάρας. Χωρίς να το καταλάβω και πολύ, κατέληξε να γίνει τραγούδι. Ταξιδεύοντας τα τελευταία 30 χρόνια στην Εθνική Οδό και έχοντας καμιά φορά την αίσθηση ότι είμαι περισσότερο συνάδελφος με τους επαγγελματίες οδηγούς παρά με τους καλλιτέχνες, προέκυψαν οι στίχοι. Οδηγώντας λοιπόν, έχω δει ελαιώνες να μεγαλώνουν. Aμυγδαλεώνες να εμφανίζονται και να αλλάζουν το τοπίο, κτίρια να καταρρέουν μέσα στο χρόνο.

Έχω πει στον εαυτό μου κάποιες φορές «άραγε σε ποιόν ανήκει εκείνη η τεράστια άγρια Λεύκα» και η φωνή μέσα μου απαντούσε. «Σε όποιον την αγαπάει, σε όποιον απολαμβάνει την ομορφιά της έτσι όπως αλλάζει μέσα στις εποχές». Και κάποιες βραδιές ταξιδεύοντας επί ώρες μόνος. Mου φάνηκε πως είδα τον εαυτό μου να περπατάει στην άκρη του δρόμου και αισθάνθηκα πως ήμουν εγώ το φάντασμα της Εθνικής Οδού κι άλλοτε ότι είναι κάποιος φίλος που έχει φύγει.»

Δείτε το νέο music video και ακούστε ξανά το τραγούδι.

Πηγή in.gr