Rusty Cadillac Live
Ένα μοναδικό live έρχεται στη μουσική σκηνή του Παπαγάλου και κανένας δεν πρέπει να το χάσει!!!
Φουσκώσαμε λάστιχα, γρασάραμε τα ρουλεμάν, αλλάξαμε μπαταρία γεμίσαμε βενζίνη, και ενάμιση χρόνο μετά ξανά βάζουμε μπρος για τις φετινές μας βόλτες με την Σκουριασμένη Κούκλα.
Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου παρκάρουμε στην Λόρδου Βύρωνος 3, στο Rock Bar Παπαγάλος για να ξεσκουριάσουμε και να ανταμώσουμε μετά από καιρό!
See you there fellas…!!!
My Only Sin >
Πρόκειται για το πρώτο LP του συγκροτήματος που αποτελείται από 8 tracks, σε ύφος Heavy Blues/Rock. Θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή (digipack) τον Νοέμβριο του 2021 και μέσα στο Δεκέμβριο θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
Ο δίσκος στιχουργικά αποτελεί ένα σχολιασμό των διαφορετικών πτυχών του χαρακτήρα του σύγχρονου αστικού ανθρώπου. Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος στην καθημερινότητά του; Πόσους διαφορετικούς ρόλους ενσαρκώνει; Πόσα προσωπεία φοράει και πόσα ακόμη αλλάζει για να ανταπεξέλθει στις εκάστοτε κοινωνικές περιστάσεις; Έρχεται μέσα από το σκοτάδι του να φωτίσει τα πάθη του, τις εξαρτήσεις, τις αδυναμίες του, που δεν είναι τίποτε άλλο παρά αδιέξοδοι δρόμοι. Δρόμοι για τους οποίους μάχεται ελπίζοντας μέσα από τις ήττες του να κερδίσει ευκαιρίες, γνώση, χρήμα, αγάπη, έρωτα, ισορροπία, εξέλιξη και να φτιάξει αναμνήσεις. Τι και αν βρίσκεται μόνος του απέναντι σε αυτή τη μάχη; Τι και αν παλεύει με όσα έχει και όσα δεν έχει; Η λύτρωση από την αμαρτία, τη μιζέρια που κατακλύζουν τη ζωή του γίνεται ο σκοπός του. Το όνειρό του γίνεται ο σκοπός του.
Συντελεστές:
Παραγωγή-Μίξη: Ανδρόνικος Τρούκης (Fall in Session Studios, Shellac Recording Studios)
Ηχογράφηση φωνητικών: John Jeff Touch (WA Records)
Μastering: Ανδρόνικος Τρούκης (Shellac Recording Studios)
Artwork & Graphic Design: Βασίλης Γκογκτζιλάς.
Λόρδου Βύρωνος 3, Θεσσαλονίκη
Είσοδος ελεύθερη
Τηλ. Κρατήσεων: 698 5663049
Η είσοδος στο χώρο επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες από covid-19 και με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού

 

Επίσημος Χορηγός Επικοινωνίας: Soundcheck Vlog