Χρήστος Τσολακίδης Στίχος Αλμυρός

Το Soundcheck Vlog και το Support Greek Artists συναντάει το Χρήστο Τσολακίδη, που μας χαρίζει την πρώτη του δημιουργία και μας μιλάει για την έως τώρα πορεία του, αλλά και το ρόλο της μουσικής στη ζωή του.

Χρήστος Τσολακίδης Στίχος Αλμυρός

Χρήστος Τσολακίδης Στίχος Αλμυρός

 

Κατάγομαι από τη Μυτιλήνη και ζω στη Θεσσαλονίκη. Μου αρέσει να αρμενίζω σε ήχους και χρώματα εγχώρια και μη. Προσπαθώντας πάντα να περιθάλπω με σεβασμό και τρυφερότητα τον κάθε σταθμό του ταξιδιού αυτού. Η τέχνη της Μουσικής και οι σπουδές μου στην Ιατρική αλληλοσυμπληρώνονται στην καθημερινή μου προσπάθεια να κατανοήσω εις βάθος την ίδια τη ζωή. Τόσο ως προς το ρομαντισμό, όσο και ως προς το ρεαλισμό της.

Από την πρώτη κλασική κιθάρα που μου χάρισε ο παππούς μου στα μαθητικά μου χρόνια, μέχρι σήμερα, μετρώ αναρίθμητες στιγμές συντροφιάς με τη μουσική. Είχα τη χαρά και την τύχη να συνεργαστώ και να αναπτύξω φιλίες με καλλιτέχνες, να φιλοξενηθώ σε διάφορους χώρους και, ως εκ τούτου, να φιλοξενήσω κι εγώ με τη σειρά μου όσους συμμερίζονται την αγάπη μου για τη μουσική. Πασχίζω, λοιπόν, μέσα από τον ήχο, να μοιραστώ με όποιον το επιθυμεί, ένα μικρό κομμάτι της ψυχής μου.

Αυτή την περίοδο βαδίζω σε ένα πιο προσωπικό μονοπάτι, κοινοποιώντας δειλά-δειλά δημιουργίες δικές μου, αλλά και ανθρώπων που με εμπιστεύθηκαν.

Η πρώτη από αυτές πρόκειται για το τραγούδι «Στίχος Αλμυρός».

 

Ακολουθήστε το Χρήστο Τσολακίδη στα media του:

Facebook: www.facebook.com/christostsolakidismusic

Instagram: www.instagram.com/chris_tsol

Youtube: www.youtube.com/channel/UC5iUBku9q4Gf…