Ioanna Gogos Visit

Μετά από λίγο καιρό το Support Greek Artists επιστρέφει με την Ιωάννα Γκόγκου και το τραγούδι της Visit σε στίχους και μουσική της ίδιας.

H Ιωάννα είναι από τη Θεσσαλονίκη και φοιτά στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Τμήμα Θεάτρου Α.Π.Θ. όπου και πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα ως τραγουδίστρια και δημιουργός

Ioanna Gogos Visit

Ioanna Gogos Visit

Είναι αυτοδίδακτη τραγουδίστρια και ξεκίνησε να γράφει κομμάτια στα 14 της και όπως μας είπε “η μεγαλύτερη μου φιλοδοξία και ο μεγαλύτερος μου στόχος (αν όχι ο μόνος) είναι να καταφέρω να τραγουδάω επαγγελματικά και να φτιάχνω υπέροχα projects”

Όντας μαθήτρια ακόμα συμμετείχε ως vocalist σε διάφορες σχολικές εκδηλώσεις (και στο Music Band Festival της ΔΕΘ)

Ioanna Gogos Visit

Ioanna Gogos Visit

Η πρώτη της προσπάθεια για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της ήρθε με τη συμμετοχή της στα Blind Auditions του The Voice 3

Μέσα στο 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο “Visit” στο spotify και σε άλλες πλατφόρμες. Ένα κομμάτι που έχει φτιαχτεί στο δωμάτιό της με ένα μουσικό software. Έχει γραφτεί εξ ολοκλήρου από την ίδια. Mε λίγα λόγια αναφέρεται σε μια έντονη σεξουαλική επιθυμία η οποία καταπιέζεται καταλήγοντας έτσι σε ένα πολύ μεγάλο crush.

Ioanna Gogos Visit

Ioanna Gogos Visit

Αυτή την περίοδο, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το δεύτερο κομμάτι της. Tο οποίο θα έχει να κάνει με την αμφισβήτηση της μονογαμίας ή αλλιώς την αμφιβολία αν είναι δυνατόν να είναι η μονογαμία εφικτή και να είμαστε ευτυχισμένοι με τον σύντροφό μας.

Ακούστε το Visit όπως μας το παρουσίασε η νεαρή τραγουδίστρια

 

 

Ακολουθήστε την Ιωάννα στα social media.

Facebook: www.facebook.com/ioannagogou

Instagram: www.instagram.com/ioannagogos

YouTube: www.youtube.com/channel/UCCq9J7CSNxQTHPs9Ah2QNPg

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4okUAJ7YT4BZPOoFLfAjXA