Παναγιώτης Αυγερινός Εμείς οι Mόνοι. Κυκλοφορεί το νέο album του αξιόλογου τραγουδοποιού.

Παναγιώτης Αυγερινός Εμείς οι μόνοι

Παναγιώτης Αυγερινός Εμείς οι μόνοι

Ο τραγουδοποιός Παναγιώτης Αυγερινός παρουσιάζει τον τρίτο προσωπικό του δίσκο, που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Εμείς οι μόνοι».

Ο Παναγιώτης Αυγερινός είναι αναμφίβολα ένας άνθρωπος της μουσικής. Από τα παιδικά του χρόνια η μουσική κυλάει στις φλέβες του, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ζωής του και τον συνοδεύει αδιάλειπτα έως τώρα.

Η δραστηριότητά του στο χώρο είναι πολυσχιδής, έχει συνεργαστεί με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές επί σκηνής και στο στούντιο ηχογραφήσεων και έχει συνθέσει τη μουσική για σημαντικές θεατρικές παραστάσεις.

Ο δίσκος «Εμείς οι μόνοι» σε μουσική στίχους και ερμηνεία δική του είναι μία αξιοζήλευτη προσωπική δημιουργία από την έμπνευσή του έως την τελευταία λεπτομέρειά του.

Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή στον δίσκο του καταξιωμένου Χρήστου με την ερμηνεία του στο τραγούδι «Έφυγα από σένα».

Ο Παναγιώτης Αυγερινός είναι ένας χαρισματικός ιδιοσυγκρασιακός καλλιτέχνης. Αντλεί τα θέματα του από την πραγματικότητα της πόλης και την ανθρώπινη περιπέτεια που διαδραματίζεται στον πολυδαίδαλο κόσμο της. 

Είναι εξαιρετικός παρατηρητής και καταγράφει με ευστοχία και τρόπο απόλυτα προσωπικό όσα τον ενοχλούν, τον ενθουσιάζουν και συντηρούν τη δημιουργική του δύναμη.

Ο δίσκος «Εμείς οι μόνοι» μοιάζει με παράσταση που αποτελείται από δέκα πράξεις, (όσες και τα τραγούδια) οι οποίες λειτουργούν αρμονικά τόσο ως σύνολο όσο και σαν αυτοτελή μέρη.

Ο Παναγιώτης Αυγερινός επιτυγχάνει μία εξαιρετική ισορροπία ανάμεσα στον στίχο τη μουσική και την ερμηνεία, δομικά στοιχεία του δίσκου που κινούνται σε υψηλό επίπεδο.

Δεν μασάει τα λόγια του, εκφράζει την προσωπική του αλήθεια γνωρίζοντας ότι όσο πιο προσωπική είναι η τέχνη τόσο περισσότερους αφορά.

To ομώνυμο τραγούδι του δίσκου συνοδεύεται από ένα πολύ πρωτότυπο music video που έχει δημιουργήσει ο ίδιος ο τραγουδοποιός.

Ο δίσκος «Εμείς οι μόνοι» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

Βρείτε το “Εμείς Οι Μόνοι” στο YouTubehttps://bit.ly/EmeisOiMonoi

 

Ακούστε το σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/emeisoimonoi