Οι νέο-εισερχόμενοι στην prog σκηνή Within Progress επιστρέφουν με καινούργιο singleHidden Wound

Οι Θεσσαλονικείς Within Progress αποτελούν ένα νέο, πενταμελές progressive/alternative σχήμα. Το συγκρότημα αποτελείτε από τους Γιώργο (μπάσο), Πολύδωρο (τύμπανα), Βαγγέλη (κιθάρα), Ευθύμη (φωνή) και Τάσο (πιάνο, κιθάρα).

within project

within project

Χτίζοντας επάνω στις 2 προηγούμενες κυκλοφορίες “Oceans of Time” (2018) και του “Need More” (2019) το συγκρότημα εξελίσσει τον ήχο του με το καινούργιο και σκοτεινό 1οsingle “Hidden Wound” από τον επερχόμενο δίσκο τους.

Τα έντονα ανατολίτικα στοιχεία και groovy riff χαρακτηρίζουν το κομμάτι. Καθώς και οι εκτεταμένες ηλεκτρονικές αποχρώσεις στα φωνητικά, στις κιθάρες και στα πλήκτρα με αποτέλεσμα ένα βαρύ αλλά μελωδικό και μοντέρνο κομμάτι στο οποίο συναντάται μια ενδιαφέρουσα ανάμειξη μουσικών ειδών και πειραματισμού.

within project

within project

Το βίντεο κλιπ που συνοδεύει την κυκλοφορία, παραγωγή των Cineveil Visuals  & Within Progress που σκηνοθετήθηκε από τον Τάσο Αμαραντίδη. Γυρίστηκε από τον Τάσο Αμαραντίδη και την Cindy Tane. Πλαισιώνεται από μια κλειστοφοβική αίσθηση αλλά και από μυστηριώδεις γωνίες, χρώματα και φωτισμό γύρω από τα 5 μέλη και ηθοποιό Μιχαήλ Νικολάου.

Δείτε το εδώ: https://youtu.be/R6AlN54gEGw

Υπεύθυνοι για την ηχογράφηση & παραγωγή του κομματιού ήταν ο Νίκος Γεωργιτσόπουλος από το Fireball Music Studio / Red House Studio στη Θεσσαλονίκη. Για τη μίξη και το mastering οι Ricardo Borges και Tony Lindgren από τα Fascination Street Studios (Örebro Σουηδία). Ο καλλιτέχνης Pedro Mooniz από τη Βραζιλία επιμελήθηκε το εξώφυλλο.

Επηρεασμένοι από συγκροτήματα όπως οι Deftones, Muse, Korn, Vola και Sleep Token, το σχήμα δίνει μια μικρή γεύση από την επόμενη μουσική τους κυκλοφορία, προσκαλώντας μας να κοιτάξουμε βαθιά, μέσα μας…

Within Progress online:

Facebookwww.facebook.com/withinprogress/
Instagramwww.instagram.com/withinprogressofficial/

 

-Growth Inspires