Ο Θάνος Παπαγεωργίου στο Soundcheck vlog

Ο Θάνος Παπαγεωργίου είναι ένας νέος καλλιτέχνης από τη Λάρισα. Γεννήθηκε στισ 7/2/90. Από μικρός έδειξε το ενδιαφέρον του για τη μουσική, το οποίο εξελίχθηκε σε βαθιά αγάπη.

Το 2007 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, όπου και αποφοίτησε από το τμήμαα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Αριτοτέλειου Πανεπιστημίου, ενώ παράλληλα είχε πλήθος εμφανίσεων σε πολλά stages της πόλης. Πριν ασχοληθεί με τη μουσική, είχε παρακολουθήσει 2 χρόνια μαθήματα υποκριτικής στο θεατρικό εργαστήρι ¨Πούπουλο”

Ως αυτοδίδακτος στην κιθάρα, αλλά και τη φωνητική, έφτασε να είναι από τους βασικούς τραγουδιστές της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδας (Σ.Ο.Ν.Ε.) από το 2011, με την οποία έχει συμμετάσχει σε συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανά την Ελλάδα.

Το σύνολο εμφανίστηκε και στην τηλεοπτική εκπομπή “Στην υγειά μας” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο τον Μάιο του 2013.

Σημαντικές συνεργασίες επί σκηνής:

Γιάννης Λεκόπουλος, Σπύρος Γραμμένος, Βάσω Βασιλειάδου, Ζακ Στεφάνου, Πάνος Μουζουράκης, Μπάμπης Βελισσάριος, Ζωή Παπαδοπούλου κ.α.

Ο Θάνος Παπαγεωργίου εμφανίστηκε στο μουσικό παιχνίδι του SKAI, The Voice of Greece (2016-2017), όπου βρίσκονταν στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Την περίοδο 2016-2018 συμμετείχει στον κύκλο παραστάσεων “Στων Άγιων τα Νερά” των Χάρη Γκατζόφλια και Λάζαρου Αντωνιάδη με την Κική Τσαλίκη, τον Θάνο Σταυρίδη, την Στέλλα Τέμπρελη και τον Αντώνη Μαυρουδή.

Τον Αύγουστο του 2017 συμμετείχε ως μουσικός και τραγουδιστής στη θεατρική παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου “Μάνα, απόψε θα μιλήσω για σένα” στα πλαίσια του 1ου Tunnel Festival.

Τον Ιούνιο του 2018 συμμετείχε στο 21ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Στις 19 Μαΐου του 2019 συμμετέχει σε χορωδιακό σύνολο στην μεγάλη επετειακή συναυλία για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με τον Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη, τον Γιώργο Νταλάρα, την Μελίνα Ασλανίδου, τον Haig Yazdjan, την Ελένη Ουζουνίδου και τον Χρήστο Καλιοντζίδη με αφηγητή τον Ιεροκλή Μιχαϊλίδη και παρουσιάστρια την Πόπη Τσαπανίδου

Τον Σεπτέμβριο του 2019 πραγματοποίησε μαζί με τον Νικόλα Σαββίδη, αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Soundcheck ο Θάνος Παπαγεωργίου μας παρουσιάζει μια δικιά του δημιουργία, συνδυάζοντας τις δύο μεγάλες του αδυναμίες: Τα παραμύθια και την αγάπη.

Καλή ακρόαση

Ακολουθήστε τον Θάνο Παπαγεωργίου: Facebook:

www.facebook.com/thanos.papagewrgiou.9

Instagram: www.instagram.com/thanos_pap