Ινκόγκνιτο live 24/03 @Papagalos Music Stage

Δεν τους έχεις δει ζωντανά και σε κοροϊδεύουν οι φίλοι σου; Τους έχεις δει και θέλεις να τους ξαναδείς για να τους κοροϊδεύεις εσύ;
Οι Ινκόγκνιτο επιστρέφουν στον Παπαγάλο την Πέμπτη 24/03.
Πάρε τους φίλους σου κι έλα κάνοντας ΠΡΩΤΑ την κρατησούλα σου για να μη μείνεις έξω και σε κοροϊδεύουν αυτοί που είναι μέσα.
——————————————————————————
Εκ της ιταλικής “incognito”, όρος που χαρακτηρίζει γενικά την παρεχόμενη δυνατότητα επίσημης ανωνυμίας πολύ σημαντικών προσώπων που κινούνται σχετικά ελεύθερα σε ορισμένους τόπους και για συγκεκριμένο χρόνο. Την Πέμπτη 24/03 ο τόπος, ο χρόνος και τα πρόσωπα γίνονται γνωστά, καθώς οι Ινκόγκνιτο ανεβαίνουν στη σκηνή του ιστορικού Παπαγάλου για ένα ακόμα ξεσηκωτικό λάιβ, στο οποίο θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τον πρώτο και από τον επερχόμενο δίσκο τους, όπως και διασκευές γνωστών ελληνικών τραγουδιών σε ροκ εντ ρολ και μπλουζ μονοπάτια, συνεχίζοντας έτσι τα μυσταγωγικά τους κονσέρτα στη Θεσσαλονίκη.
Οι Ινκόγκνιτο γεννήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2019 και από τότε δυναμιτίζουν τις νύχτες της πόλης με τις εμφανίσεις τους. Το 2020 κυκλοφόρησαν τον ανεξάρτητο δίσκο «Το 10 το Μπαρέ», ενώ αυτήν την περίοδο ετοιμάζουν τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο «Ομερτά». Ο ήχος τους έχει ροκ χρώμα και μπλουζ πινελιές ενώ χαρακτηριστικός είναι ο σκωπτικός στίχος των τραγουδιών τους.
Οι Ινκόγκνιτο είναι:
Κρουστά: Γιάννης Πλιάφας
Πλήκτρα: Παντελής Πάργας
Κιθάρα – Φωνή: Ιάσονας Τόσκας
——————————————————————————
Λόρδου Βύρωνος 3, Θεσσαλονίκη
Είσοδος ελεύθερη
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 698 5663049
Η είσοδος στο χώρο επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες από covid-19 και με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού.