Οι Αζάτι στο Faust 20/2

Οι Αζάτι στο Faust

Οι Αζάτι στο Faust

Οι Αζάτι επιστρέφουν στο Faust την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου!
Μετά από την sold out παρουσίαση δίσκου τους στις 26 Δεκέμβρη και ένα μήνα απουσίας λόγω υγειονομικών μέτρων, οι Αζάτι ξανανεβαίνουν στη σκηνή του Faust Bar Athens για μια συναυλία εφ’ όλης της ύλης. Έναν ακριβώς χρόνο από την κυκλοφορία του πρώτου τους κομματιού «Φραγκόσυκα» επιστρέφουν επί σκηνής, να το γιορτάσουν συνδυαστικά με την κυκλοφορία του δίσκου τους «Χάρτινος κόσμος καίγεται». Βεβαίως από τη βραδιά δεν θα λείψουν διασκευές και επανεκτελέσεις κομματιών απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου.
*Η είσοδος θα γίνεται μόνο κατόπιν κρατήσεων.
Λίγα λόγια για το συγκρότημα.
Οι Αζάτι είναι ένα μουσικό σχήμα που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβρη 2020 στην Αθήνα. Η μουσική τους αποτελεί προϊόν ανάμειξης ανατολικότροπων και δυτικότροπων μοτίβων, με βάση το ελληνικό έντεχνο τραγούδι. Ο στίχος με τη σειρά του αντλεί στοιχεία από την ελληνική λογοτεχνία και ποίηση, με έμφαση στις αλληγορικές περιγραφές ιδεών και κοινωνικών φαινομένων. Τον Φλεβάρη του 2021 κυκλοφόρησε
το πρώτο κομμάτι τους, με τίτλο «Φραγκόσυκα», και τον Μάρτη το δεύτερο, με τίτλο «Χορός που γελά». Το φθινόπωρο του 2021 κυκλοφόρησε και η πρώτη τους πλήρης δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Χάρτινος κόσμος καίγεται» Η λέξη «αζάτι» συνδέεται με ελευθερία και συγκεκριμένα την απελευθέρωση από κάτι ή κάποιον. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν με αυτήν την απελευθέρωση…
Οι Αζάτι είναι οι:
Δανάη Γάτα – φωνή
Βασίλης Θεοδώρου – μπουζούκι, κιθάρα, φωνή
Μάνος Βουγιουκαλάκης – βιολί
Μάρω Παναγή – κρουστά
Μάνος Βλάχος – κοντραμπάσο
Κλέαρχος Θεοδώρου – ακουστική κιθάρα
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος: 6 ευρώ
Οι παραστάσεις είναι Covid Free.
Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν επίδειξης, κατά την είσοδο στον χώρο, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.
Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, ώστε να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
Πληροφορίες – Κρατήσεις:
FAUST
Τηλ: 210 3234095