The Holy Cucumbers feat Blues Cargo & special guest Michael Dotson from Chicago @HolyWood Stage

When the Cucumbers meet the Wood…The Holy stays Holy….!
The Gang strikes back !
Put on your best smile and your dancing shoes, get ready to go down with our groove !
Music gang!!!
Band members:
-Nicky D guitar
-Captain G guitar
-Lucky T trumpet
-Toolio Sax
-Zoe Bass
-Daddy “Biktor” Drums
-Lady Garga Lead Singer
-Yitsa Vocals/Singer
-The Doctor Vocals/Singe

 

Mία αξέχαστη ξεχωριστή βραδιά με συμμετοχή από τους BLUES CARGO, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Ελληνικής σκηνής που είναι ενεργή από το 1987.
Μία βραδιά με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και πολλές δικές τους συνθέσεις από τα τρία άλμπουμ τους, συμπεριλαμβανομένου του Delayed Delivery (2009) που απέσπασε της καλύτερες κριτικές από το μεγαλύτερο Αμερικανικό περιοδικό με διεθνές κύρος, το “BLUES REVIEW” αλλά και του πρόσφατου «Οn Time” που επίσεις απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από το Αμερικανικό περιοδικό ‘’BLUESBLAST MAGAZINE”. http://www.bluesblastmagazine.com/blues-cargo-on-time…

Δεν θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι οι BLUES CARGO δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις καλύτερες blues μπάντες που δραστηριοποιούνται στο ίδιο το Σικάγο. Μια μπάντα με 34 χρόνια ζωής. Πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μουσικούς σαν τον Guitar Shorty. U.P Wilson. Louisiana Red. Lurrie Bell. Big Time Sarah. Eddie C. Campbell. Lefty Dizz. Angela Brown. Lovie Lee. Byther Smith. Jean Caroll, Maxine Howard, Blind Mississippi Morris, Sweet Betty, Jimmy Morello, Nellie Tiger Travis, Jolly Jumper and Big Moe, Michael Dotson, Janice Harrington, Matthew Skoller.
https://www.facebook.com/Blues-Cargo-177978408948832/
Special Quest ο Michael Dotson είναι ένας παγκοσμίου φήμης bluesman από το Σικάγο.
H μουσική του μπορεί να περιγραφεί ως “high energy Chicago-style house rockin’ blues”, ένα ωμό μείγμα από shuffles και boogies με γερές ρίζες στην παράδοση και γεμάτο καυτή κιθάρα.
Γέννημα-θρέμμα του Νότιου Σικάγο, απέκτησε τις επιρροές του ήδη από την εφηβεία, τρυπώνοντας στα μπαρ όπου εμφανίζονταν όλοι οι θρύλοι της εποχής: Muddy Waters, Buddy Guy, Junior Wells, Otis Rush.
Ως κιθαρίστας, συνθέτης και τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με τούς μεγαλύτερους καλλιτέχνες του είδους. Υπήρξε μέλος των περίφημων Teardrops του Magic Slim για πάρα πολλά χρόνια, ένα σχήμα που απέσπασε το βραβείο W.C Handy για την καλύτερη blues μπάντα στον κόσμο. Έχει συνεργαστεί με τους Aaron Burton, Big Time Sarah, Little Mac Simmons, Jimmy Burns, Willie Kent, Homesick James, Big Jack Johnson και άλλα ηχηρά ονόματα της blues σκηνής των Η.Π.Α.
Εδώ και πάνω από δέκα χρόνια ακολουθεί μια πετυχημένη σόλο καριέρα σε Ευρώπη και Αμερική. Το 2006 κυκλοφορεί το πρώτο του CD “Lightning in my pocket” και το 2010 κυκλοφορεί το ” A fork in the road “.
Εδώ και αρκετά χρόνια είναι μόνιμο μέλος της διεθνούς φήμης και βραβευμένης μπαντας “Mississippi Heat”.
Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: The Holy Cucumbers feat Blues Cargo & special guest Michael Dotson from Chicago @HolyWood Stage
Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”. Έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι The Holy Cucumbers συναντούν τους Blues Cargo με special guest τον Michael Dotson from Chicago έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια μουσική εμπειρία!
Ώρα Προσέλευσης: 22:00
Διάθεση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στην είσοδο του πολυχώρου
Είσοδος Συναυλίας : 10€
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418 ή στέλνετε μήνυμα στο messenger του HolyWood Stage ή με SMS ή στο Viber στο τηλέφωνο 6907466337 και εμείς σας καλούμε άμεσα για επιβεβαίωση της κράτησης.
Η κατανάλωση είναι προαιρετική. Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης
Ο πολυχώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο.
Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:
– Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.
Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ. Παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων
Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.
Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους στην εφαρμογή των μέτρων και την τήρηση των κανονισμών που έχουν αποφασιστεί.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)
https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q
https://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g4878510
email: holywoodstage3@gmail.com
πρόσβαση στο HolyWood Stage:
https://g.page/HolyWoodStageAthens?share