Λέσχη Ανάγνωσης Σύγχρονης Λογοτεχνίας | Περίγραμμα

❝Ω, το να ξαναγεννιέσαι μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου…❞
Ένα βιβλίο είναι ένα είδος φορητής μαγείας: ανοίγοντας τις σελίδες του μπορεί να μας συγκινήσει, να μας ταξιδέψει, να μας επιμορφώσει και να μας εμπνεύσει, βοηθώντας μας να αποδράσουμε στο σύμπαν των όμορφων ιστοριών!
Όταν, μάλιστα, η διαδικασία ανάγνωσης γίνεται ομαδική υπόθεση τότε η μαγεία πολλαπλασιάζεται. Μέσα από συζητήσεις, αποσυμβολισμούς, ανταλλαγή απόψεων και μοιράσματα, διαδραστικά παιχνίδια και πειραματισμούς γραφής, τα μέλη μιας τέτοιας ομάδας μπορούν να εξερευνήσουν τα όρια του εαυτού τους και τα όρια της τέχνης του λόγου με εντελώς νέους τρόπους.
Λέσχη Ανάγνωσης Σύγχρονης Λογοτεχνίας

Λέσχη Ανάγνωσης Σύγχρονης Λογοτεχνίας

Τώρα, με την έλευση της νέας χρονιάς, η λέσχη σύγχρονης λογοτεχνίας ”Περίγραμμα” ξεκινάει τον τρίτο κύκλο συναντήσεών της στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σε έναν όμορφο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μια φορά το μήνα [πάντα τη 2η Τρίτη και πάντα στις 8:30 μ.μ.] συναντιόμαστε για να έρθουμε σε επαφή με σπουδαία κείμενα και τους δημιουργούς τους!
Μια ξεχωριστή εμπειρία για το μυαλό και την καρδιά, καθώς και μια ευκαιρία σύνδεσης με ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα ή αναζητήσεις.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, με ένα απλό μήνυμα στη σελίδα @Το Μικρό Σχήμα

Περιορισμένος αριθμός νέων μελών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.