The Kustoms Live στον Παπαγάλο 11/12
The Kustoms Live στον Παπαγάλο

The Kustoms Live στον Παπαγάλο

Οι The Kustoms ξεκίνησαν εδώ και πάνω από μια δεκαετία ως ένα “all star” Rockabilly συγκρότημα αποτελούμενο από μέλη γνωστών και αγαπημένων Rock ‘n’ Roll σχημάτων της εγχώριας σκηνής. Έχουν περιοδεύσει δύο φορές στην Ελλάδα με την σπουδαία καλλιτέχνιδα Sue Moreno, με την οποία έχουν ηχογραφήσει και ένα άλμπουμ.
Η αισθητική τους είναι βαθιά επηρεασμένη από την δεκαετία του ’50, παρότι ο ήχος τους παραμένει φρέσκος και δυνατός. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα είναι το απύθμενο κέφι που δημιουργούν επί σκηνής και η αστείρευτη ενέργειά τους. Κάθε εμφάνισή τους είναι συνώνυμη με party!
Αν και το line up του συγκροτήματος ήταν πάντα μια έκπληξη, τα τελευταία χρόνια έγιναν ένα σταθερό κουαρτέτο. Με την προσθήκη στα τύμπανα του – δε χρειάζεται συστάσεις – Αλέξη Αποστολάκη, έχουν ολοκληρώσει ηχογραφήσεις των ολοκαίνουργιων τραγουδιών που θα κυκλοφορήσουν άμεσα διαδικτυακά και μέσα στο 2022 σε βινύλιο.
Shockin’ Steve (Τhe Bullets) – Vocals & Acoustic Guitar
Miltos Veloukas (Full Houze) – Electric Guitar, Backing Vocals
George Georgiou (Johnny Rumble & the Law 4000) – Double Bass
Alex Apostolakis (ex-Blues Wire) – Drums, Backing Vocals
Λόρδου Βύρωνος 3, Θεσσαλονίκη
Είσοδος ελεύθερη
Τηλ. Κρατήσεων: 698 5663049
Η είσοδος στο χώρο επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες από covid-19 και με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού